Veilig Werkt Beter Veilig Werkt Beter themaplein op vakevent Facility for Future Volgende editie 18 t/m 20 januari 2017 Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Demonstraties

Op Veilig Werkt Beter kan men ervaren wat onveilige en ongezonde werksituaties betekenen en kan de bezoeker zelf oplossingen uitproberen. Hiervoor is een binnen- en buitendemo-ruimte ingericht.
 

Intern transport is geen kleinigheid

Om de interne transportwereld te verbeteren traint BLOM opleidingen chauffeurs. De ambi­tie is om te zorgen voor meer veiligheid in het magazijn met als doel minder schade, minder ongelukken en betere rijprestaties. D.m.v. demonstraties kunnen bezoekers op Veilig Werkt Beter 2015 zien en er­varen hoe bestuurders veiliger kunnen werken en kunnen ze inzicht krijgen over de manier van aanpak binnen hun organisatie.
 
T/m 15 juli jl. konden chauffeurs van interne transportmiddelen deelnemen aan het Nationaal Onderzoek Heftruckchauffeurs. Via dit (anonieme) onderzoek willen ze in kaart brengen waar chauffeurs tegen aan lopen op de werkvloer. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt om de opleiding te verbeteren en zijn beschikbaar tijdens Veilig werkt beter 2015.


Werken op hoogte

Aanpak risico’s bij veilig werken op platte daken

Op de stand van SBD vinden tijdens Veilig Werkt Beter doorlopend demonstraties plaats: bovenop, rond en in de opgestelde mobiele daksituatie. Bij het werken op platte daken zijn naast valgevaar vooral fysieke belasting en gevaarlijke stoffen risico’s die veel aandacht behoeven.

De arbovoorlichters van SBD geven korte demo’s met tal van actuele oplossingen, die in de Arbocatalogus Platte daken zijn opgenomen zoals de aanpak van kwartsstof, fysieke belasting en valgevaar.
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Veilig Werkt Beter wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2017 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie