Veilig Werkt Beter Veilig Werkt Beter themaplein op vakevent Facility for Future Volgende editie 18 t/m 20 januari 2017 Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Exposities

Veilig Werkt Beter is niet alleen een beurs met stands. Het vakevent kent een veelzijdig programma dat bezoekers bewust maakt van onveilige en ongezonde werksituaties en de noodzaak van het investeren in oplossingen hiervoor. Door de mix van demonstraties, zelf beproeven, rollenspellen, exposities en voordrachten kan de bezoeker zich optimaal oriënteren.


Expo ’Het productieve kantoor’ – welzijn loont

Op Veilig Werkt Beter wordt de visie op het hedendaagse kantoor getoond waar (nog) betere prestaties en comfort hand in hand gaan. Ergonomiespecialist realiseert oplossingen die ergonomisch verantwoord werken mogelijk maken. Zowel in hun stand (449) als in de ingerichte expositieruimte kan men kennis maken met de hoogwaardige en duurzame producten en met hun visie, deskundigheid en ervaring. Ontdek de laatste inzichten ten aanzien van ergonomisch en veilig werken, maak kennis met hun diensten en workshops en kom proefwerken in het proeflokaal!

Meer info: www.ergonomiespecialist.nl
 

Expo Veilig Werkt Beter Innovatie Award

Een handig overzicht van de top tien innovaties voor veilig en gezond werken.
Sponsor Sdu Uitgevers  
Meer info klik hier
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Veilig Werkt Beter wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2017 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie