De BVAA op Veilig Werkt Beter 2015

De Beroepsvereniging voor Arbo-Adviseurs is sinds 2003 de beroepsvereniging voor alle Preventiemedewerkers en Arbo adviseurs in Nederland en is aanwezig met een stand op Veilig Werkt Beter 2015.

Samen met hun leden zorgen ze voor deskundigheidsbevordering en kennisoverdracht en organiseert ze jaarlijks een reeks van activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn:
  • Organiseren van gratis themabijeenkomsten, trainingen, workshops en bedrijfsbezoeken.
  • Monitoren van de markt en verzamelen en publiceren op de website van nieuws, ontwikkelingen en trends op het gebied van arbeidsomstandigheden.
Activiteiten uitgebreid met Inpreventie.nl
De activiteiten van de BvAA zijn uitgebreid met InPreventie.nl. Dit is een platform en netwerk, destijds ontwikkeld door TNO, voor en door preventiewerkers en specialisten waarin brancheorganisaties, opleiders, uitgevers en belangenorganisaties oplossingen en middelen delen. InPreventie ondersteunt het preventiewerk in bedrijven. Alle tools zijn gratis beschikbaar. Met ruim 3.000 geregistreerde en zo’n 4.500 bezoekers per maand op de website, heeft inPreventie inmiddels een volwaardige plek ingenomen in de arbowereld.

Meer info: www.bvaa.nl en www.inpreventie.nl
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Veilig Werkt Beter wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2017 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie