Gelijktijdig met Veilig Werkt Beter: de vakbeurzen Energie en Ecomobiel

Met hetzelfde entreebewijs kunnen bezoekers van Veilig Werkt Beter 2015de aangrenzende vakbeurzen Energie en Ecomobiel bezoeken.
 
Energie richt zich op duurzame energieopwekking en energiebesparing en heeft oog voor de verschillende bezoekersdoelgroepen. Nieuw is bijvoorbeeld de toevoeging van het platform Energie & Industrie, speciaal bedoeld voor de industriële vakbezoeker.
 
Belangrijke thema’s zijn het zuiniger maken van het productieproces in de industrie en het optimaliseren van het energiegebruik in gebouwde omgeving. Alle aspecten van inkoop en opwekking worden belicht maar ook hoe een gebouw maximaal geoptimaliseerd kan worden zodat er maximaal confort ontstaat met minimaal energieverbruik.
 
Een onderdeel van Energie 2015 is het PassiefBouwen Event dat de brug slaat tussen energieneutraal bouwen en comfortabel wonen.

Gelijktijdig met Ecomobiel op 6 & 7 oktober
De vakbeurs Ecomobiel vindt ook gelijktijdig plaats op 6 & 7 oktober en biedt praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Thema’s die aan bod komen zijn o.a. manieren om energie – en brandstofkosten te verlagen, een ideale mobiliteitsmix samen te stellen en slimme organisatie van een wagenpark.
 
Meer info: www.energievakbeurs.nl en www.ecomobiel.nl
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Veilig Werkt Beter wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2017 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie