Voldoe aan de Arbowet met 'Check je kantoorwerkplek'

tri-plus lanceert de software ‘Check je kantoorwerkplek’ die helpt te voldoen aan de eisen die de Arbowet aan elk bedrijf op stelt op het gebied van werkplekinstellingen. Deze software helpt de medewerkers hun werkplek op kantoor, thuis of onderweg optimaal in te stellen.

Er is de mogelijkheid om middels de eigen bedrijfssituatie medewerkers te informeren en voorlichting te geven d.m.v. het plaatsen van eigen foto’s en filmpjes. De informatie wordt zo beter opgepikt.

Door middel van e-learning kunnen medewerkers toetsen of zij de informatie goed begrepen hebben en in de praktijk kunnen toepassen. Met de aanwezige ‘stoplichten’ ziet men eenvoudig of antwoorden juist zijn en de kennis op niveau is. Tevens heeft de software de optie om de persoonlijke instellingen op te nemen bij de verstrekte informatie en geeft het instructie voor in- richting van de thuiswerkplek.

Er is op deze manier minder risico op ziekte(-verzuim) en goede arbeidsomstandigheden leiden tot een hogere effectiviteit en hogere productie. De Arbo-coördinator en manager kunnen door analyse direct nagaan of men voldoet aan de eisen. De kans op boetes worden daarmee ook gering.

Meer info: www.checkjekantoorwerkplek.nl

Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Veilig Werkt Beter wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2017 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie